Marktsectoren

Drone Division is actief in drie marktsectoren: energie, telecom en infrastructuur.

In de energiemarkt leveren wij diensten die bijdragen om de gezondheid van een volledig netwerk te beheren, beginnend met een globale Macro View-inspectie tot een UV-inspectie om regio’s met specifieke urgente of latente defecten op alle structuren en lijnen te detecteren. Duik dieper met focus op specifieke activa met een Micro View-inspectie voor gedetailleerde interventie en rapportage.

In de telecomsector bieden wij oplossingen voor de groeiende vraag naar connectiviteit. Wij leveren bijvoorbeeld diensten op het gebied van line-of-sight inspecties, site survey en state-of-premise assessments. Daarnaast bieden wij ondersteuning aan telecomproviders bij de implementatie en het gezondheidsbeheer van hun netwerken.

Tot slot zijn wij actief in de infrastructuur- en constructiemarkt. Hierbij kunt u denken aan de ontwikkeling en bouw van wegen, bruggen, tunnels en andere civiele constructies. Daarnaast leveren wij ook diensten op het gebied van waterbeheer en milieubeheer.

Door onze uitgebreide expertise in deze marktsectoren zijn wij in staat om onze klanten op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan hun specifieke behoeften en eisen.

ENERGIE

Drone Division biedt 3 diensten aan voor een volledige netinspectie en asset(health) management. Deze services zijn samen met top TSO-bedrijven gecreëerd en geoptimaliseerd tijdens honderden inspectievluchten.

TELECOM

Drone Division is al jaren een vertrouwde partner van grote telecombedrijven. Onze in-house experts leveren 3 diensten aan telecombedrijven om tijd te besparen en veiligheid te vergroten.

INFRA & CONSTRUCTIE

Ontdek een totaaloplossing voor zowel binnen- als buiten volume berekeningen. Onze geavanceerde 3D-scan- en fotogrammetrie technologieën worden gebruikt door tal van top bouw- en infrastructuurbedrijven.