Infrastructuur & Constructie

Drone Division werkt samen met top constructie en infrastructuur bedrijven voor het meten van grote oppervlakten, landverzet tot stock opnames.

Onze 2 diensten bieden een snellere, veiligere, precieze en goedkopere oplossing in vergelijking met traditionele methoden:

 • Fotogrammetrie: centimeter nauwkeurige metingen op grote oppervlakten.
  Fotogrammetrie wordt gebruikt om informatie te verkrijgen uit 2D-gegevens van voornamelijk grote gebieden. Deze informatie wordt omgezet in cm-nauwkeurige metingen, datapunten of 3D-modellen. Drone Division is expert in fotogrammetrie voor volumemeting, 3D-modellering, werfopvolging en gedetailleerde metingen op grote oppervlakten.
 • Volumeberekening: indoor- en outdoor oplossingen
  Drone Division biedt een uitgebreide oplossing voor volumeberekeningen, zowel binnen als buiten.
  Onze geavanceerde 3D Lidar scanning en fotogrammetrie technologieën worden vertrouwd en gebruikt door tal van top bouw- en infrastructuurbedrijven.
  Dankzij innovatieve technologieën en krachtige software kunnen zelfs enorme bouwplaatsen snel en veilig met centimeterprecisie worden gemeten om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Fotogrammetrie

Verhoog de veiligheid, verminder de kosten
Drone technologie zorgt voor snelle en veilige data captatie in alle (niet toegankelijke) grote gebieden. Minder tijd en risico voor landmeters ter plaatse.

Innovatieve software levert gedetailleerde kwaliteitsgegevens:
✅ Cut/Fill volume
✅ 3D-modellering
✅ Centimeter nauwkeurige berekeningen

Betere planning en monitoring van projecten
Onze specifieke tools vergemakkelijken een efficiënte monitoring van de voortgang van het project en de voorraadgegevens, die voor alle teams 24/7 toegankelijk zijn.
Met dit precisieniveau worden de reistijd en de noodzaak van frequente bezoeken ter plaatse aanzienlijk verminderd, waardoor waardevolle tijd vrijkomt voor andere belangrijke taken.

Volumeberekening

Efficiënte en veilige gegevensverzameling op grote schaal
Onze oplossing maakt gebruik van drone- en 3D-technologie om snel en veilig gegevens vast te leggen in ontoegankelijke gebieden, zodat landmeters geen tijdrovende en risicovolle taken meer hoeven uit te voeren.

Krachtige software levert gedetailleerde kwaliteitsgegevens voor indoor & outdoor:
✅ Cut/Fill volume
✅ 3D-modellering
✅ Centimeter nauwkeurige berekeningen

Gedetailleerde rapportering
Specifieke tools rapporteren centimeter precieze data voor indoor en outdoor volumes. Aan te vullen/af te graven volumes worden op gedetailleerde rapporten weergegeven voor een precieze opvolging van het project.

Waarom kiezen voor Drone Division?

INSPECTeer snel en veilig
Onze oplossingen voor volumemeting en fotogrammetrie worden in diverse sectoren zoals landmeting, infrastructuur en bouwplanning, voortgangscontrole, opslag en grondverzet gebruikt.

Zij verminderen tijd en kosten op de bouwplaats, verhogen de veiligheid en verbeteren de productiviteit.

🏋️ 0% uitvaltijd
👷🏽‍♂️ 100% veiligheid van werknemers
💥 tot 300% sneller dan reguliere inspecties
🥂 200% minder kosten

METEN, analyseren en beheren
Krachtige software wordt gebruikt voor een snelle en eenvoudige berekening van cut-/fill volumes en voortgangscontrole.

Deze informatie kan worden verwerkt in verschillende hulpmiddelen, aangepast aan uw behoeften.

✅ Centimeter nauwkeurige metingen
✅ Meten met maximale veiligheid en snelheid
✅ 24/7 beschikbaar voor uw team en belanghebbenden

RAPPORTeren naar uw behoeften
Geautomatiseerde rapportage voor snelle besluitvorming en controle.
Leveren:

 • Orthografische beelden
 • 3D puntwolken
 • Kwaliteitsrapport met gedetailleerde afmetingen en volumes

Bewezen vertrouwen en gebruikt door top constructie- & infrastructuurbedrijven voor geautoriseerd asset beheer.

Concurrentievoordeel
In de wereld van constructie zijn 3D-scanners en drone-technologie essentiële hulpmiddelen geworden. Het vermogen om nauwkeurige metingen te leveren, gegevens efficiënt te verzamelen en de voortgang van projecten te volgen, biedt bedrijven een aanzienlijk concurrentievoordeel.

Door het gebruik van deze technologieën kunnen bedrijven efficiënter werken, kosten besparen en een hogere kwaliteit van dienstverlening bieden aan hun klanten. Het is daarom van essentieel belang dat bedrijven die constructiewerkzaamheden uitvoeren, investeren in 3D-scanners en drone-technologieën om hun bedrijf te laten groeien en succesvol te zijn in de industrie.

3D-scanning
Een 3D-scanner is een apparaat dat laserstralen gebruikt om de vorm en afmetingen van objecten te meten en vast te leggen in een digitale 3D-weergave.
Dit is van onschatbare waarde voor constructiebedrijven die betrokken zijn bij de ontwerp- en bouwfasen van projecten. 3D-scanners kunnen worden gebruikt om nauwkeurige metingen te leveren van bestaande bouwwerken, wat van cruciaal belang is voor het maken van gedetailleerde en nauwkeurige plannen voor renovatie- of nieuwbouwprojecten.
Het gebruik van 3D-scanners kan leiden tot aanzienlijke tijds- en kostenbesparingen door middel van efficiënte gegevensverzameling en nauwkeurige modellering.

Drone-technologie
Drone-technologie is een ander waardevol hulpmiddel voor constructiebedrijven. Drones kunnen worden gebruikt om luchtfoto’s te maken van bouwterreinen, wat belangrijk is voor het in kaart brengen van de omvang van het project, het identificeren van potentiële problemen en het volgen van de voortgang. Drones kunnen ook worden gebruikt voor inspectie- en beveiligingsdoeleinden, waardoor de veiligheid van de werknemers en de bouwplaats wordt verbeterd. Door het gebruik van drones kunnen bedrijven efficiënter werken en een hogere kwaliteit van dienstverlening bieden aan hun klanten.