Telecom

Drone Division is al verschillende jaren een vertrouwde partner van grote telecombedrijven.
Onze in-house experten leveren 3 diensten aan telecombedrijven die tijd besparen en de veiligheid verhogen. Drone Division levert flexibiliteit, consistentie en kwaliteit voor Line of Sight inspecties, 4G-to-5G Swap/Site Survey en State of Premise inspecties.
Wij bieden u bewezen expertise voor het inspecteren, beoordelen en documenteren van uw sites met maximaal voordeel voor u.

Line of sight

Een snelle en veilige inspectie met gedetailleerde identificatie van het meest efficiënte rechtstreekse pad van zender naar ontvanger, mogelijke obstructies en minimale hoogte.

Site survey

Onze oplossing biedt innovatieve Digital Twin technologie en gedetailleerde beeldvorming voor beheer en documenteren van de site.
✅ Digitale site die millimeter-nauwkeurige metingen mogelijk maakt
✅ Verrijkt met beelden en aantekeningen
✅ Steeds beschikbaar online voor uw teams (24/7) waardoor bezoeken aan de site vermeden worden

State of premise

Onze deskundigen bieden een uitgebreide beoordeling van de gezondheid, structuur en huidige status van uw site; inclusief hoge resolutie beelden, nauwkeurige metingen, technische evaluaties en 3D-scanning/Digital Twin technologie.

Waarom kiezen voor Drone Division?

Wij bieden snelle INSPECTIES met maximale veiligheid
Eigen ontwikkelde methodologie en procedures zorgen voor maximale gegevensanalyse, wat resulteert in minder tijd en kosten ter plaatse, meer veiligheid en een hogere productiviteit.

🏋️ 0% uitvaltijd
👷🏽‍♂️ 100% veiligheid van de werknemers
💥 tot 300% sneller dan reguliere inspecties
🥂 200% minder kosten

METEN, analyseren en beheren
Onze activa-analyse levert kritische informatie over de structuur, gezondheid en afmetingen van de locatie. Aangepaste gegevenssets en 3D-scantechnologie verminderen uw tijd en middelen aanzienlijk.

✅ Gedetailleerde identificatie- en locatiegegevens
✅ Op de millimeter nauwkeurige metingen
✅ Aangepaste gegevensverrijking
✅ 24/7 beschikbaar voor uw team en belanghebbenden

RAPPORTeren naar uw noden
Ons geautomatiseerde rapportagesysteem maakt snelle besluitvorming mogelijk met als bijkomend voordeel gedetailleerde exportmogelijkheden naar uw bestaande systemen. Allemaal bewezen en gebruikt door top telecom bedrijven voor geautoriseerd asset management.

Team van experts tot uw dienst
👷🏽‍♂️ Technische inspectiedeskundigen
📏 Architect met meer dan 20 jaar telecomervaring
🏅 Gekwalificeerd voor veiligheid, klimmen,…

Ervaar onze uitgebreide kennis en ervaring in de sector. Drone Division begrijpt de complexiteit van de telecomindustrie en kunnen u helpen uw projecten efficiënt en effectief uit te voeren. Met onze oplossingen kunt u vertrouwen op een betrouwbare en toekomstbestendige infrastructuur voor uw telecomnetwerk.